Över 1000 kunder

Över 20 års erfarenhet

Sverige och internationellt

Föreläsning, workshop eller en kurs

I Mikes föreläsningar, kurser och workshops får du ta del av kunskaper, lärdomar och enkla och roliga övningar inom Tiny Habits® och beteendevetenskap och det ger snabbt resultat.

 

Med en föreläsning, en halv- eller heldags workshop eller coachning med Mike Florette får du en metod som håller även när viljan och motivationen sviker.

 

–När jag lärde mig Tiny Habits® metoden insåg jag snabbt att det var den mest kraftfulla och samtidigt enklaste metod för beteendeförändring jag någonsin stött på, säger Mike. Jag älskar att se andra växa, förädla sina beteenden och skapa nya vanor. Ingen orkar vara motiverad 24/7 trots att många tycks tro det. Det  kan istället skapa stress och utmattning med press och tjat om motivation menar Mike .

 

Fogg och andra forskare har sett att motivation som förändringsfaktor är kraftigt överskattat eftersom motivation ändrar sig hela tiden. Den går upp och ner och är en opålitlig och skör kompis att hålla i handen när det blåser motvind.

 

Istället kan du använda beteendedesign som ser till att vanor rotas till solida beteenden. Det är människors beteenden som gör skillnad, beteenden skapar framgång eller oreda. Det är vad människor faktiskt GÖR som betyder något. Inte vilja, inte motivation.

 

En missuppfattning är att det krävs stora ingrepp i människors liv för att skapa stora förändringar men BJ Foggs forskning visar att det är tvärtom, med små gradvisa ändringar skapas beteenden som i sin tur leder till stora positiva förändringar. Nästan obegripligt och magiskt, men sant!

 

Eftersom Mike är utbildad och certifierad av BJ Fogg och Tiny Habits® Academy och i ständig kontakt med dem så får du ta del av den senaste forskningen inom beteendeförändring.

 


Om Mike Florette

Mike Florette, Licencerad och certifierad Tiny Habits coach. Utbildad av forskaren och författaren till New york Times Bestseller, Tiny Habits®, av B J Fogg. Tiny Habits® kallas på svenska för MIKROVANOR. 


Tidigt fascinerades Mike av psykologi, beteendeforskning och mänskligt beteende. Som utbildad beteendeexpert, retoriker och beteendedesigner brinner Mike för att hjälpa dig att nå resultat med nya små mikrovanor.

 

Mike menar att allt som behövs för att förändra är ett litet steg till att börja med.Tillsammans med dig skapar ni nya vanor, strategier, för att nå resultat, mål och det du drömmer om.

 

Som VD för MF Chefs- och Företagsutveckling AB samt varumärket HR People har Mike hållit tusentals föredrag, workshops och utbildningar inom chef och ledarskap, chefens psykologi, Nudging, Hjärnan och digitalisering och beteendeförändringar inom företag och organisationer mm.

 

Tillsammans med Lisbet Duvringe (www.hrpeople.nu) har han coachat och hjälpt 1000-tals människor och företag, skrivit 7 böcker om mänskligt beteende, ledarskap, konflikter, kreativitet, humor på jobbet, mörka beteenden och inte minst om psykopater. (www.psykopater.nu)

 

Mike medverkar som expert i tv, tidningar, poddar och radio hela tiden. Han brinner för att du ska nå resultat i dina förändringar.

 

 

 

Sagt om Mike

Mike har en otrolig kontakt med publiken från start till slut. Även om det är en föreläsning så känns det mer som att man är en del i en dialog med föreläsaren, vilket gör att man aldrig tappar fokus. Han lyckas vara tydlig, inspirerande och även humoristisk i sitt sätt att framföra både viktiga och ibland tunga föreläsningar.

Taimaz Ghaffari

Grundare Loungepodden

Mike är en engagerande föredragshållare som har förmågan att blanda djupt allvar med humor vilket gör att det aldrig blir tråkigt på hans föreläsningar.

Bo Engborg

Rektor Nordiskt Näringscenter

Det snarast överträffade mina förväntningar. Jag hade väntat mig bra kunskaper, men jag hade inte förväntat mig att ha så roligt på vägen.

 

Deltagare föreläsning


Kontakt

Copyright © 2021 www.florette.se All rights reserved.