Föreläsningar

Inspirationsföreläsningar


Gnälls det i korridorerna? Har du suttit i kontorslandskapet och känt dig omotiverad, kanske har du gått hem tidigare eller köpt något extra gott fika. Du är inte ensam! Brist på inspiration och arbetslust kostar stora pengar för företagen. För att väcka arbetslusten igen behövs inspirationsföreläsningar!

Bilar, båtar, flygplan behöver smörjmedel som diesel, olja och bensin för att åka och flyga. Lika viktigt är det att på jobbet känna till vad medarbetare som Elias och Emma har för drivkrafter och smörjmedel. När du har kunskap om de mjuka värdena ökar möjligheten att du får en fungerande och hållbar relation till en gladare personal. Vi kallar det Emotional Business med fokus på tankar, känslor och handlingar. På våra inspirationsföreläsningar förmedlar vi engagerat erfarenheter, kunskaper, aktuell forskning och nya idéer för att kunna motivera och inspirera Emma och Elias och deras kollegor- en ovärderlig investering.

Med starkt engagemang och inlevelse står jag redo att leverera kunskap, personliga erfarenheter och aktuell forskning i en rad ämnen som arbetsglädje, motivation och psykopater på jobbet. Ämnena är både stora och små och önskar ni en frågestund efteråt så ordnar vi det. Publiken ska både utbildas, inspireras och roas samtidigt som vi förmedlar något viktigt! Allt levereras med en avspänd ton på ett personligt sätt för att bidra till nya tankar, känslor och perspektiv. Jag gör det proffsigt med glädje och humor. Kika i katalogen efter det ni behöver annars ringer du bara mig.